Nosaltres

Qui som

Som la parada 51 i 55 del Mercat de la Concepció, amb una trajectòria de prestigi i reconeixement des de fa més de 50 anys. La nostra mare, Cinta Boada, va treballar de valent per assolir el prestigi de la parada. Ara estenem el valor d’aquest llegat des del taulell a la carnisseria online.

Ens importa el teu plaer gastronòmic i que puguis gaudir d’una gran experiència culinària, original i exclusiva, a partir de preparacions que només trobaràs aquí. També tenim present la procedència i el benestar dels animals així com el seu entorn i les seves pastures perquè ens agrada cuidar allò que et portem a taula.

Què fem

Carpaccio de vedella, steak tartar de vedella, gran varietat d’hamburgueses amb tocs originals, delícies veganes, tiretes marinades, broquetes de xai i vedella, mandonguilles, burritos de carn i vegetals, piadines, pizza farcits de xai i farcits de vedella, Angus de Nebraska, ternasco de Aragón, llom baix amb cansalada ibèrica, entranya, mitjana ampla de vaca…

Ens vols veure en acció?

La parada de Carns Cinta té reconeixement com a referent de creativitat en el mon de les carnisseries al nostre país.
 
El programa “Ahora o Nunca” de RTVE ha vingut a visitar-nos de la mà de Judit Mascó i ens ha entrevistat a la parada per conèixer més detalls sobre la nostra història així com les delícies que preparem per als nostres clients i les nostres presentacions, que sorprenen per la seva originalitat.

Del taulell a la taula

Tots els nostres productes els preparem diàriament des del nostre gran taulell ubicat al bressol modernista de l’Eixample. Carns de bon gust i millor profit, al teu abast.

Segueix-nos a Instagram

Fes una ullada a les nostres activitats més enllà del taulell i la parada del mercat