Termes i condicions de compra

Venedor, Comerç titular del servei:

CARNS CINTA

CINTA BOADA

CIF: 38399432N

Mercat de la Concepció

C/ Aragó, 317 Parada 51-55 08008 Barcelona

carns.cinta@gmail.com

Telèfon: 932073859

Comprador

L’usuari que es registri, consignant les seves dades personals en el formulari de compra, un cop hagi acceptat les condicions generales de compra. Per a fer un acte de compra online, l’usuari ha de ser major d’edat.

Qualitat

Seleccionem, controlem i supervisem les nostres carns des del seu origen, treballant amb productors especialitzats que acompleixen amb les més estrictes regulacions sanitàries  i amb segell de benestar animal, entre altres garanties.

Funcionament general

Per a fer les vostres comandes, cal que estigueu registrats, tràmit que només haureu de fer una vegada. Un cop registrats, ja podeu fer la vostra comanda, sol·licitant allò que necessiteu.

Podeu escollir que us portem la comanda al vostre domicili o passar-ho a recollir personalment, ja sigui a la mateixa parada o al Locker o armariet refrigerat que posa a disposició el Mercat de la Concepció amb accés des del carrer València.

En cas de demanar el servei de repartiment, l’hora de lliurament és aproximada, serà confirmada en el moment de tenir la seva comanda llesta per a enviar, doncs pot variar en funció de la disponibilitat del servei.

El temps mínim entre la realització de la comanda i el seu lliurament és de 2 a 4 hores per als repartiments a la zona propera al Mercat i pot ser superior per a la resta de zones.

Horari de comandes

Les compres es poden realitzar des de qualsevol ordinador o mòbil amb accés a Internet.

Els productes de la botiga online de Carns Cinta es preparen exactament al mateix taulell de la parada del mercat municipal.  Sempre que hi hagi disponibilitat del producte, les comandes rebudes es gestionaran en el mateix dia de dilluns i dissabtes de 08:00h a 13:00h. i de dimarts a divendres de 08.00h a 18.00h. ininterrompudament. En cas contrari, la comanda saltarà de dia i el comprador serà advertit.

Els diumenges no hi ha servei perquè el mercat està tancat i per tant s’ha d’anticipar la compra.

Si el lliurament és per un altre dia diferent al de la comanda, cal indicar aquest dia en el mateix procés de comanda.

Recorda que disposes d’un locker o armariet refrigerat al mercat perquè recullis la teva comanda, en el cas d’haver indicat aquesta opció, o pots presentar-te a la parada de Carns Cinta al Mercat de la Concepció de Barcelona en els horaris establerts.

Servei de Repartiment

Les comandes es lliuraran de dilluns a dissabte excepte festius i excepte quan tanqui el Mercat de la Concepció de Barcelona o bé en dies oportunament indicats en els canals socials de Carns Cinta. El lliurament serà efectuat a Barcelona ciutat a través de servei propi o Stuart.

El servei de repartiment està disponible a Barcelona als barris compresos en els següents codis postals: 08001, 08002, 08003, 08004, 08005, 08006, 08007, 08008, 08009, 08010, 08011, 08012, 08013, 08014, 08015, 08016, 08017, 08018, 08019, 08020, 08021, 08022, 08023, 08024, 08025, 08026, 08027, 08028, 08029, 08030, 08031, 08032, 08033, 08034, 08035, 08036, 08037, 08038, 08039, 08040, 08041, 08042, 08902, 08903, 08904, 08905, 08906, 08908, 08950, 08960.

És important que quan naveguis al web introdueixis el codi postal que es correspon amb l’adreça de lliurament.

Tarifa estàndard: 3’99€ (gratuït per a comandes superior a 60€)

Només s’accepten comandes superiors a 20€.

En el cas de compres amb imports inferiors, cal venir a recollir la comanda al Mercat de la Concepció de Barcelona en els horaris establerts. Recorda que disposes d’un servei de locker o armariet refrigerat amb límit a les 00.00h, en el cas d’haver indicat aquesta opció durant el procés de compra.

Autoritzacions d’accés al repartidor

És responsabilitat del client procurar l’accés al repartidor, podent aquest destinar un màxim de cinc minuts a completar els tràmits necessaris per a accedir a l’àrea restringida de l’immoble.

El client haurà d’estar en la direcció de lliurament en el tram horari que hagi indicat a Carns Cinta.

En cas de trobar-se absent en el moment del lliurament, el nostre personal li deixarà una targeta de visita amb el número de telèfon perquè es posi en contacte i assumeixi un nou lliurament amb la despesa que correspongui o ho passi a recollir.

La recepció de la comanda implicarà la conformitat amb les condicions generals de la botiga online, amb la totalitat del contingut de la comanda, que comporta l’obligació de pagament, així com de l’adreça, data, hora de lliurament i detall del tiquet de la compra que inclou la tarifa del servei.

Recollida al locker o armariet refrigerat

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona ofereix al Mercat de la Concepció un servei de punt de recollida amb límit a les 00.00h. (accés des del carrer València, on la botiga de flors).

Es tracta d’armariets refrigerats amb compartiments individuals que permeten dipositar comandes dels comerciants que seran recollides els clients de forma còmoda, ràpida i segura. Són equips digitals avançats, connectats a Internet, que compten amb una plataforma tecnològica que els gestiona.

Les reserves es podran realitzar en el mateix dia o per dates futures sempre que hi hagi disponibilitat. Quan una comanda sigui recollida, els compartiments utilitzats s’alliberaran per a noves reserves.

Recomanem recollir les comandes entre 2-12 hores.

Funcionament dels armariets:

Quan un client realitza una comanda al mercat o al comerciant ha d’indicar l’opció de lliurament a l’armariet, escollint el dia i franja en què la vol recollir.

Es genera una reserva a l’armariet i el client rep un correu electrònic amb el dia i franja horària de la recollida.

El venedor o el servei d’enviament del mercat dipositen la comanda a l’armariet reservat.

Un cop dipositada, el client rep un e-mail i un SMS amb el codi de recollida de la seva comanda, la data, la franja horària i la ubicació de l’armariet.

El client pot adreçar-se a l’armariet en la data i franja de recollida, introduir el codi de recollida i ,de forma automàtica, s’aniran obrint seqüencialment les portes de les guixetes que tenen la seva comanda. Si el client s’ha oblidat de recollir algun paquet, en els cinc minuts posteriors a la recollida podrà tornar a accedir a l’armariet amb el seu codi per agafar-lo.

Servei d’atenció al client: Telèfon  937 371 700 i correu electrònic info@armariets.barcelona. El servei d’atenció estarà disponible de dilluns a divendres de 9 a 21 h i dissabtes de 9 a 15 h.

Preparació de comandes

En cas de no disponibilitat d’algun producte, seguirem les preferències que el client ens hagi indicat (substituir per producte similar o no servir). No es substituirà un producte similar quan l’import sigui superior al del producte sol·licitat.

Devolucions, garantia legal i dret a desistiment

Si el client no queda satisfet amb la seva compra es compensarà l’import. Per a obtenir això, és imprescindible la devolució del producte amb el tiquet de compra en el nostre punt de venda al públic al Mercat de la Concepció de Barcelona.

Com es tracta d’un producte fresc no s’acceptarà la devolució superada la data de caducitat o de productes sense el seu precinte original, por raó d’higiene i salut.

Assisteix al client tota garantia legal que sigui de conformitat amb la normativa vigent.

Vigència de preus

Els preus aplicats seran els vigents per a cada producte en la data de la seva incorporació a la comanda i es mantindran durant els 11 dies següents a la data de confecció de la comanda inicial. Transcorregut aquest termini, els preus s’actualitzaran aplicant-se els vigents en la data en la qual s’accedeixi a modificar  la comanda. En el cas dels productes a pes el preu final s’adequarà a la quantitat servida.

Alguns dels preus en el punt de venda físic poden diferir als de la botiga online.

Les “Llistes guardades” no tenen consideració de comandes i els preus reflectits no són vinculants.

Tots els preus inclouen els impostos de vigent aplicació.

Formes de pagament

Efectiu només per a recollida a la botiga física segons el disposat a la Llei 7/2012, de 29 d’octubre

Targetes bancàries de crèdit o dèbit:

Visa, Visa Electron, 4b, 6000 i Master Card.

Seguretat en les transaccions

Tramitem les comandes garantint que les dades del client es transmeten per connexió segura, encriptada i protegida segons el protocol Secure Socket Layers (SSL).

Confidencialitat i protecció de dades

Carns Cinta es compromet a la protecció i confidencialitat de les dades personals dels usuaris del nostre web, restant aquestes dades allotjades en un servidor segur.

Per a  accedir i utilitzar el servei de compra online és necessari que el client faciliti les dades personals assenyalades com a obligatòries, que hauran de ser exactes i reals. En cas contrari, no es podrà formalitzar el registre i no es podrà accedir i utilitzar el servei de compra online.

Les dades seran incorporades a un fitxer titularitat de Carns Cinta (amb la finalitat de facilitar la tramitació de la vostra comanda) i utilitzades per a ús intern així com per a informar al client de productes i serveis amb la finalitat d’oferir un tractament més personalitzat.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), com a client de Carns Cinta pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades comunicant per escrit a Carns Cinta al Mercat de la Concepció, c/ Aragó, 317 Parada 52-55 (Barcelona 08008).

Utilitzem “cookies” per a millorar l’experiència de les visites al nostre portal i personalitzar la navegació. Els usuaris poden eliminar les cookies des del navegador.

Legislació aplicable

Per a conflictes en la interpretació i execució derivats de la present compravenda serà aplicable la legislació territorial vigent.

Atenció al client

Per a qualsevol petició d’informació o per resoldre qualsevol dubte, contacti per e-mail a carns.cinta@gmail.com o al telèfon: 932073859

Hi ha disponibles fulls de reclamacions a disposició del consumidor i usuari. Poden sol·licitar-los al nostre punt de venda al Mercat de la Concepció, c/ Aragó, 317 Parada 51-55 (Barcelona).